Oskar Garberg på nya uppdrag och äventyr

Jag introducerades för kaffe, kaffe på riktigt, kaffe med ett ursprung. Kom från en värld av vin och smak. Vin med en historia, spårbarhet och god kvalitet. Jag serverade en kaffe Tvålpalastet, en espresso för 10 kr som fick betyget 8 av 10 från DN på stan. Det var min första utmärkelse, mitt första betyg på att kaffe med ett ursprung kan uppskattas av det Svenska folket. 

Resan gick vidare då vårt kontor blev till kaffebar, kontoret som idag är en av väldens bästa kaffebarer. Tillsammans med Joanna och Erik så har vi tillsammans gjort saker som jag alltid trott på men aldrig trott skulle bli verklighet. Det har vart den bästa resan i mitt liv. 

Att nu få kliva av som aktiv i Drop Coffee och leta nya projekt är en fantastiskt rolig och spännande utmaning. Min resa har bara börjat, på vägen har jag blivit Sveriges bästa barista, Nordisk mästare och grundare av Drop Coffee Roasters.

Tack för mig

Oskar Garberg

 

Find out more

Our roastery is located in Rosersbergs Industrial Area, a five-minute drive from Rosersberg train station. We have been roasting all our coffee on our turquoise 25 kilos Diedrich, since 2013.