Kalita Wave Sverige - Drop Coffee


Det är med stor glädje och förväntan vi kan meddela att vi lagom till jul kommer kunna erbjuda de fantastiska produkterna från Kalita i Japan. Vi har på Drop Coffee sedan starten 2009 letat efter sätt att få fram en så bra kopp kaffe som möjligt. Längs vägen har vi arbetat med flera produkter som Cilio, Hario, Donut, Chemex och Aeropress när det kommer till den manuella bryggningen. 

Nu kan vi äntligen erbjuda Kalitas produkter på den svenska marknaden. Vi ser dess form och funktion som ett komplement bland de produkter som finns här idag. För hemmabryggaren, för kaféet och restaurangen som efterfrågar en konsekvent bryggning med bra resultat är Kalita och dess Wave-serie ett fantastiskt alternativ. 

Just nu produkterna på väg hem från Japan. Vill du prova produkterna redan nu kan du vända dig till Lilla Kafferosteriet i Malmö som sedan 2010 arbetat med Kalita tillsammans med sina kunder, bland annat Daniel Berlin i Skåne Tranås. 

Internationellt är Kalitas Wave-serie omtalad, inte minst med framgångar i World Brewers Cup där vinnaren 2013 Erin McCarthy från USA använde produkterna. 

Vill du se, känna och köpa produkterna går det bra att skicka ett mail till kalita@dropcoffee.se för mer information om priser, återförsäljare och när finns hemma för leverans. 

/Erik och Joanna

 

Find out more

Our roastery is located in Rosersbergs Industrial Area, a five-minute drive from Rosersberg train station. We have been roasting all our coffee on our turquoise 25 kilos Diedrich, since 2013.